Fiskus
Béla és családja szőlő- és almaültetvényéről származó nedű, ez a NATÚRLÉ. A
gyümölcslé helyben termett gyümölcs felhasználásával készül, csak a gyümölcs
vagy a zöldség levét tartalmazza.
Adható időseknek, babáknak, fiataloknak, középkorúaknak: szóval mindenkinek. |
A Natúrlé kizárólag a gyümölcs vagy a zöldség levét tartalmazza, és nincs szűrve
sem. Egészen megváltozik az ember véleménye az almaléről, ha
megkóstolja. Ezért is született meg a Natúrlé kifejezés a termékre,
mert ez igazán 100%: CSAK gyümölcslé.
A technológia elmélete egyszerű: a hidegen préselt gyümölcslevet megközelítőleg 80 fokra hevítve 5 literes aszeptikus csapos zacskóba töltjük le. Így az élesztőgombák elpusztulnak, de a lé vitamin- és ásványianyag tartalma nem sérül. Tartósítószert nem használunk, a hevítés tartósítja a terméket.
Szobahőmérsékleten
felbontás nélkül 10 napig áll el.
Felbontás után hűtve 7 napig.
Felbontatlanul hónapokig tárolható 2-8
celsius fok között.
Egészségetekre! |